Projecten

Vaartstraat

Vaartstraat 17
2520 RANST

Een rustig ogend en sober gebouw met een ingetogen schoonheid, dat in aanzicht vloeiend overloopt in de wederzijdse straatarchitectuur door gebruik van tijdloze architectuur en materialen.

Residentie De Borse

Herentalsebaan 101
2150 BORSBEEK

Centraal gelegen appartementen met veel lichtinval en zongerichte terrassen. Voorzien van alle hedendaagse technieken! Het zijn mooie, ruime en lichte appartementen. Standaard vloerverwarming, ventilatie-systeem D met warmtewisselaar, ruime zuid-terrassen. De appartementen zullen heel energiezuinig zijn. Aparte fietsenberging. Ondergrondse parking met autostaanplaatsen en garageboxen. U koopt rechtstreeks van de aannemer !! Werken herstarten begin 2018 ! Verkoop onder Wet Breyne.
REEDS 33% verkocht

Wimilo

Welkomstraat 105
2160 WOMMELGEM

Ruime appartementen op een centrale én rustige ligging, met goede verbindingsmogelijkheden! Voorzien van veel daglicht en een groot terras en/of tuin. Standaard vloerverwarming. Ventilatiesysteem D met warmtewisselaar, mooie budgetten voor afwerking. Aparte fietsenberging. Niet-overdekte staanplaatsen of garageboxen zijn apart bij aan te kopen. Kelders zijn eveneens apart bij aan te kopen.
REEDS 25% verkocht

Residentie CONDACUM

Duffelsesteenweg 54-58
2550 KONTICH

UITVERKOCHT - AUTOSTAANPLAATSEN EN/OF GARAGEBOXEN TE KOOP
REEDS 100% verkocht

RESIDENTIE VRIJBROEK GARDENS

Hombeeksesteenweg 306-320
2800 MECHELEN

UITVERKOCHT - 3 AUTOSTAANPLAATSEN EN 1 BERGING TE KOOP
REEDS 100% verkocht